Почистване на подпокривни пространства Варна

 

Ние от Попай Варна ви представяме нашата актуална оферта за Почистване на подпокривни пространства. През всяко време на годината много домакинства се оплакват от масово нашествие на гълъби и вредители, като голяма част от тези вредители идват от подпокривното пространство (гълъбарниците). Ако не се вземат навременни мерки, тези вредители се размножават и започват да се появяват не само през нощта, но и през деня. Те се разпространяват през общите части, стълбищните клетки и фасадите на сградата, влизайки в домовете ни. Естествено много кооперации търсят помощ от специализирани фирми за ДДД или закупуват инсектициди за борба с вредителите.

Нашата услуга включва почистване на подпокривно пространство от изпражнения, трупове на гълъби и живи гълъби. Също така ще затворим отворите, през които влизат гълъбите с метална мрежа , ще укрепим мрежата и ще нанесем много ефективен инсектицид срещу вредители като гълъби, термити, бълхи и кърлежи. Освен това ще дезинфекцираме подпокривното пространство.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за всяко запитване относно нашата услуга- Почистване на подпокривни пространства. Радваме се да ви помогнем в битката ви срещу тези досадни нашественици.

почистване на тавани

Попай Варна

Позвъни за оглед